Mikko Rantanen oli viime yönä liekeissä NHL:ssä. Hän takoi tehot 2+2, kun Colorado Avalanche nappasi 5-4 jatkoaikavoiton Anaheim Ducksista.

Rantasen illan ensimmäinen maali syntyi tasakentällisen. Hän nousi hienosti keskustaan ja sivalsi kiekon rystyllä maaliin. Toisen osumansa Rantanen sivasi ylivoimalla. Hän pääsi tykittämään suoraan Nathan MacKinnonin poikkisyötöstä.

Tehopisteiden myötä Rantanen rikkoi 100 tehopisteen maagisen rajan. Suomalaisista samaan ovat aiemmin pystyneet vain Jari Kurri ja Teemu Selänne. Kukaan suomalainen ei ole tehnyt 100 tehopistettä koko 2000-luvulla.

Kauden 79 ottelussa Rantanen on nyt nakuttanut tehot 54+48=102. Hän on yhdeksäntenä NHL:n pistepörssissä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
The moves from Mikko 😮‍💨

#GoAvsGo

Colorado Avalanche

@Avalanche
The Mikko show continues!

#GoAvsGO