Vaasan Sport on vahvistanut ensi kauden hyökkäyskalustoaan. Seura on solminut yksivuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Anton Stråkan, 25, kanssa.

Tällä kaudella Stråka edusti JYPiä. 39 Liiga-ottelussa hän keräsi tehot 5+4=9.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Vaasan alueelta lähtöisin olevan pelaajan Liigajoukkueeseemme. Uusikaarlepyystä kotoisin oleva Stråka on ollut monta vuotta kiinnostunut palaamaan takaisin kotikulmille pelaamaan huippukiekkoa ja olemme innoissamme, että pystyimme tarjoamaan nyt tämän mahdollisuuden. Hän on urallaan eteenpäin menevä pelaaja, joka hakee nyt seuraavaa askelta ja toivomme hänen löytävän sen Sportista, kommentoi Vaasan Sportin hallituksen jäsen Filip Riska.

Stråka tuo Sportin hyökkäykseen kokoa ja voimaa. Hänellä on mittaa 191 senttimetriä ja painoa 95 kiloa.