KooKoo tiedottaa tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Toni Suurosen kanssa.

27-vuotias Suuronen on edustanut KooKoota edelliset viisi kautta. Niistä hän toimi joukkueen varakapteenina menneen kauden sekä kauden 2020-21. Menneinä kausina Suurosta ovat vaivanneet lukuisat loukkaantumiset, minkä johdosta kuluneella kaudellakin tilille tuli vain 31 ottelua tehopistein 6+4=10.

– Suurosen viime kausia ovat haitanneet valitettavat vammat, mutta mies aikoo taistella taas itsensä kuntoon ja joukkueen mukaan ensi kauden aloitukseen. Hän lyö tiskiin joka ilta valtavan työmäärän ja näyttää joukkueelle suuntaa periksiantamattomuudellaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi duunarihyökkääjän jatkoa seuran tiedotteessa.

Liiga-urallaan Suuronen on pelannut kaikkiaan 378 runkosarjaottelua (35+28=63) sekä 24 pudotuspeliä (4+1). KooKoon lisäksi hän on edustanut Lukkoa.