Kärppien organisaatiossa tapahtuu isoja muutoksia. Joukkueen pitkäaikainen urheilujohtaja Harri Aho on irtisanoutunut tehtävästään.

– Lähtööni ei liity minkäänlaista dramatiikkaa. Koen, että päätökseni on ennen kaikkea seuran, mutta myös oman etuni mukainen. Matka on ollut pitkä, mutta mahtava. Sitä voisi hyvin kuvata maailmanympäripurjehduksena, johon on mahtunut niin tyyntä kuin myrskyjä. Vaahtopäiden vaimennuttua on aurinko kimaltanut kirkkaampana kuin koskaan, Aho kertoo Kärppien verkkosivuilla.

Kärpillä on vielä haku päällä, kuka tulee urheilujohtajaksi Ahon paikalle. Väliaikaisesti joukkueenrakentamista tekevät yhteistyössä nuorten kehityspäällikkö Jari Laukkanen, kehitysjohtaja Lasse Kukkonen ja toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Samalla Kärpät kertoi päävalmentaja Lauri Marjamäen jatkosopimuksesta. Marjamäki jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta.