Jääkiekon MM-kisojen studio-osuuksia varten on kasattu jälleen nimekäs asiantuntijatiimi.

C More tiedotti, että sen asiantuntijoina kevään MM-kisoissa toimivat Sami Kapanen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Tero Lehterä, Niklas Bäckström, Janne Pesonen, Rikard Grönborg ja Petri Kontiola.

C Moren pääselostajana toimii jälleen Antero Mertaranta ja MTV3-kanavalla Mika Saukkonen. Turnauksen yhteensä 64 ottelun selostuksista vastaavat lisäksi Jani AlkioTeppo LaaksonenJulius Sorjonen sekä Aleksis Ärje

MM-extran juontajina vuorottelevat Siim Liivik sekä Petri Pasanen, joka on niittänyt mainetta erityisesti C Moren jalkapallostudioiden juontajana. MM-extra esitetään kisojen aikana yhteensä 11 kertaa C Moressa sekä Tulosruudun jälkeen MTV3-kanavalla kello 22.35.

Kaikki Suomen ottelut ovat katsottavissa maksutta MTV3-kanavalla lähetysten käynnistyessä 20 minuuttia enenn ottelun alkua. MTV3 näyttää maksutta myös kisojen mitalipelit välieristä alkaen.

Voit tutustua MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan ja lipunmyyntiin täällä.