NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros jatkui suomalaisittain kaksijakoisisssa merkeissä torstain vastaisena yönä.

Sarjan ”suomalaisjoukkueisiin” lukeutuva Carolina Hurricanes löi New York Islandersin myös joukkueiden toisessa pudotuspelikohtaamisessa, tällä kertaa jatkoerässä lukemin 4-3.

Suomalaisittain tunnelmat olivat silti kaksijakoiset Teuvo Teräväisen loukkaannuttua pahasti päätöserässä. Taiturimaisen suomalaisen käsi murtui Jean-Gabriel Pageaun viikateiskusta.

– Se oli viikateisku hänen käsilleen. Menkää katsomaan se video. Hän joutuu leikkaukseen huomenna. Rehellisesti sanottuna olen hieman suuttunut, päävalmentaja Rod Brind’Amour pauhasi lehdistötilaisuudessa ja paljasti Teräväisen olevan sivussa ainakin Islanders-sarjan loppuun asti – mahdollisesti koko loppukauden.

Teräväisen poisjäänti on Hurricanesille järisyttävän iso takaisku, sillä sen kärkihyökkääjistä myös Max Paciorettyn ja Andrei Svetshnikovin kausi on jo päättynyt loukkaantumisten vuoksi.

Voit katsoa Teräväisen loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta.

Walt Ruff

@WaltRuff

Walt Ruff

@WaltRuff
"I'm a little pissed, to be honest with you."

Rod Brind'Amour shares post-game that Teuvo Teravainen suffered a broken hand tonight as a result of a slash and will be out for the series. He'll have surgery tomorrow.
This is the play, during the #Canes' late third period man advantage, where the injury occurs, per Brind'Amour.

J.G. Pageau is the Islander who whacks #86.