Tappara ja Pelicans kohtaavat tänään perjantaina toisessa finaaliottelussa. Tässä vaiheessa Tappara johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Tampereella on jo valmistauduttu mestaruusjuhliin, vaikka finaalisarja on pahasti kesken. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Tappara on varannut Hakametsän parkkialueen kultajuhlilleen.

Parkkialue on varattu perjantaille 28. huhtikuuta, jolloin finaalisarjaa on pelattu viisi ottelua. Lisäksi alue on varattu 29. huhtikuuta, jolloin pn pelattu kuudes ottelu, sekä 2. ja 4. toukokuuta. Finaalisarjan mahdollinen seitsemäs ottelu pelataan 2. toukokuuta.

Tapparan toimistolta vakuutetaan, että kyse ei ole ylimielisyydestä tai liiasta itsevarmuudesta vaan järkevästä varautumisesta.

– Juhliin on pakko varautua etukäteen alustavalla varauksella. Jos hyvin käy, niin mestaruusjuhlat järjestetään samassa paikassa kuin MM-kisojen kultajuhlat viime keväänä. Keskustorille emme nyt pääsisi, Tapparan asiakastilaisuuksista vastaava Tatu Rouvali kommentoi.