Tappara ja Pelicans kohtaavat lauantaina kolmannessa finaalikamppailussa. Voitot ovat tässä vaiheessa Tapparalle 2-0.

Toisen finaaliottelun jälkeen Pelicansilla on ollut asiaa kurinpidolle. Seura on jättänyt käsittelypyynnön Veli-Matti Savinaisen suorittamasta poikittaisesta mailasta. Savinainen iski mailalla Ben Bloodia kasvoihin kolmannen erän loppupuolella.

Savinaisen joutuminen pelikieltoon olisi iso isku Tapparalle. Voimahyökkääjä on iskenyt pudotuspelien 11 ottelussa tehot 4+7=11.

Voit katsoa Savinaisen iskun alta.

Liiga

@smliiga
Pelicans on tehnyt kurinpitosääntöjen 20 §:n mukaisen käsittelypyynnön perjantain #PelicansFi#Tappara-ottelussa tapahtuneesta Tapparan Veli-Matti Savinaisen poikittaisesta mailasta. Tapahtumasta ei määrätty pelikieltoa.

Lue kurinpitopäätös ➡ bit.ly/3KZ8nbN

#Liiga