Pelicans nappasi lauantaina avausvoittonsa Liigan finaaleissa. Pussinokat kaatoivat Tapparan Tampereella numeroin 4-1.

Pelicans hallitsi peliä hienoisesti kaksi ensimmäistä erää. Ensimmäisestä maalista vastasi Toni Utunen, joka heitti kiekon komeasti rystyltä etukulmasta sisään.

Lahtelaisten toisen maalin iski sisään Konsta Hirvonen. Hän pääsi hienon hyökkäyksen päätteeksi nokikkain Christian Heljangon kanssa. Nuorukainen veivasi laatan upeasti längeistä sisään.

Tappara tuli hurjalla sykkeellä kolmanteen erään. Lopulta Veli-Matti Savinainen runnoi tamperelaisten kavennusmaalin lähietäisyydeltä sisään.

Raivokas takaa-ajo ei tuottanut Tapparalle tulosta. Iikka Kangasniemi karkasi yksin läpi viimeisillä minuuteilla ja nosti kiekon rystyltä häkkiin. Lukas Jasek naulasi lopula tyhjiin loppunumerot 4-1.

Finaalit jatkuvat seuraavaksi Lahdessa tiistaina.

Liiga

@smliiga
🚨 Boom! 💥 Mihin paikkaan ja millä tavalla tulee Konsta Hirvosen ensimmäinen playoffs-maali. 😱🔥

@PelicansFi kaksi edellä Nokia Arenassa!