Oulun Kärpät on solminut kauden 2023-24 kattavan jatkosopimuksen konkarihyökkääjä Joonas Kemppaisen kanssa.

35-vuotias Kemppainen siirtyi Kärppiin viime keväänä seitsemän ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Kaksi Suomen mestaruutta voittanut keskushyökkääjä summasi tällä kaudella Liigassa 58 ottelussa kelpo tehopisteet 14+18=32.

– Ihan mahtava homma, että Kepu päätti jatkaa Kärpissä! Hän on ollut jo pitkään Suomen kärkisenttereitä, ja tulee olemaan jälleen iso osa meidän hyökkäyspeliämme. Hän on hyvä, monipuolinen ja luotettava pelaaja sekä huippualoittaja. Kepu tuo mukanaan johtajuutta joukkueeseen,
Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen iloitsi seuran tiedotteessa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
𝙅𝙤𝙤𝙣𝙖𝙨 𝙆𝙚𝙢𝙥𝙥𝙖𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙩𝙠𝙖𝙖 𝙆𝙖̈𝙧𝙥𝙞𝙨𝙨𝙖̈ 🔥✍🏻

🔗 Lue lisää sopimuksesta osoitteesta karpat.fi

#Kärpät #Liiga