Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen MM-puolivälierävastustaja alkaa hahmottua.

Tiistaina varmistui, että Pikkuleijonat sijoittuu lohkossaan toiseksi, kun Yhdysvallat marssi vakuuttavaan lohkovoittoon kaatamalla kaikki neljä vastustajaansa.

Pikkuleijonat kohtaa näin ollen puolivälierissä toisen lohkon kolmosen, joka on Kanada, Slovakia tai Tshekki. Tällä hetkellä todennäköisin vastustaja on Slovakia, joka on pelannut jo kaikki ottelunsa. Kanada ja Tshekki kohtaavat vielä myöhemmin tänään. Mikäli Kanada voittaa ottelun, niin se sijoittuu lohkossaan toiseksi, Slovakia kolmanneksi ja Tshekki neljänneksi.

Pikkuleijonat pelaa puolestaan tiistai-iltana vielä Norjaa vastaan kello 21.00, mutta ottelussa ei ole panoksia, sillä Suomen tapaan myös Norjan lohkosijoitus on jo varmistunut. Norja jää lohkossaan viimeiseksi, vaikka se onnistuisikin voittamaan Pikkuleijonat.

Näet MM-kisojen lohkotilanteet ja otteluohjelman täältä.