Turkulainen Mestis-serua TUTO julkisti torstaina kuusi pelaajasopimusta, joista kolme uusia pelaajia.

Liiga-ikoni Jonne Virtasen valmennukseen siirtyvän TUTOn nimekkäin uusi vahvistus on yli 600 Liiga-ottelua pelannut Turo Asplund. 37-vuotias Asplund pelasi neljä edelliskautta Liigaa Vaasan Sportissa. Viime kaudella keskushyökkääjä teki Liigassa 33 ottelussa tehot 2+3=5.

− On todella hieno asia koko sarjan kannalta, kun kokeneet ja tulosta myös Liigassa tehneet pelaajat, kuten Asplund, Huhtala ja Erkinjuntti tulevat Mestikseen pelaamaan ja nostavat samalla omalla tekemisellään sarjan tasoa. Harvemmin TUTOon saadaan maajoukkueessakin esiintynyt ja 600 liigaottelun pelaaja, joten uskon myös meidän kannattajien olevan vähintään yhtä innoissaan, kun minä olen, päävalmentaja Virtanen iloitsee seuran kotisivuilla.

TUTOn muut uudet hankinnat ovat Joensuun Kiekko-Pojista siirtyvä puolustaja Miika Heiskari sekä Hokista paluun TUTO-paitaan tekevä hyökkääjä Oskari Siiki, joka iski Hokissa pelaamansa kahden kauden aikana 96 ottelussa huimat 98 pistettä.

TUTO solmi lisäksi jatkosopimukset Mikke Levon, Jasper Ranniston sekä Daniel Takkusen kanssa.