Porin Ässät tiedotti perjantaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen KooKoota viimeiset viisi kautta edustaneen keskushyökkääjä Kasperi Ojantakasen kanssa.

Ojantakanen, 28, pelasi päättyneellä kaudella 57 runkosarjaottelua tehoin 7+11=18.

– Kasperi Ojantakanen on luotettava ja fiksu pelaaja. Monikäyttöisenä pelaajana hänellä on kaikki edellytykset pelata erikoistilanteissa sekä eri rooleissa, jonka takia hän on aina ollut valmentajien luottopelaaja.

– Monen vuoden kokemus Liigasta, sekä pelaaminen isossa roolissa viime kausien aikana antavat hänelle hyvät edellytykset seuraavan askeleen ottamiseen Porissa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi Ojantakasen hankintaa seuran kotisivuilla.

Ojantakanen on Jokerien kasvatti. 183-senttinen sentteri pelasi ennen KooKooseen siirtymistään neljän kauden ajan Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa.