Liiga-seura Lukko vahvistuu tulevalla kaudella SHL:stä paluun Liigaan tekevällä ruotsalaispuolustaja Jakob Stenqvistillä.

Porin Ässiä vuosina 2019-21 edustanut Stenqvist, 25, edusti viime kaudella Timråta, jonka riveissä mies pelasi 52 runkosarjapeliä (2+19) sekä seitsemän pudotuspeliä (2+4).

– Stenqvist on hyökkäysvoittoinen puolustaja, joka tuo meille varmasti hyökkäyspeliin aika paljon. Hän osaa syöttää hyvin ja kovaa. Jakob on osoittanut arvonsa ylivoimapelissä; siinä hän on ollut aina hyvä moottori ja sitä häneltä paljon odotetaan. Hän tuo siis pöytään syöttötaitoa ja ylivoimaosaamista ja ne ovat tämän päivän Liigassa isoja juttuja, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi Lukon kotisivuilla.

Lukko tiedotti lisäksi kolmesta jatkosopimuksesta. Puolustajat Samuli Piipponen (1v) ja Kalle Ervasti (1+2v) sekä hyökkääjä Harri Kainulainen (2v) jatkavat kukin tahollaan Raumalla myös tulevalla kaudella.