Parhaillaan Suomen mestaruutta Tapparan kanssa juhliva hyökkääjä Niko Ojamäki jatkaa uraansa Sveitsin liigassa.

Sveitsiläisseura Kloten tiedotti perjantaina solmineensa 27-vuotiaan MM- ja olympiavoittajan kanssa tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen. KHL:n maalikuninkuudenkin urallaan voittanut Ojamäki iski kuluneella Liiga-kaudella 55 runkosarjapelissä tehot 20+21=41. Pudotuspeleissä hurjasta laukauksestaan tunnettu laitahyökkääjä mätti 15 pelissä 13 (4+9) tehopistettä.

Kloten tiedotti samalla päättyneen kauden tehokkaimman pelaajansa Miro Aaltosen jatkosta seurassa. Runkosarjassa 49 pistettä tehtaillut, Ojamäen tavoin Leijonista tuttu hyökkääjä jatkaa Klotenissa kaksivuotisella sopimuksella.

Seura tiedotti samalla kiinnittäneensä hyökkäykseensä myös SaiPasta ja Tapparasta tutun Tyler Morleyn. Morley vaihtaa sveitsiläisseuran riveihin Saksan DEL-joukkue Grizzlys Wolfsburgista.