Ensi viikon perjantaina käynnistyviin jääkiekon MM-kisoihin valmistautuva Ruotsin maajoukkue ei saa kaivattua tähtivahvistusta rapakon takaa.

NHL:n pudotuspeleistä tiistain vastaisena yönä pudonneen New York Rangersin supertähti Mika Zibanejad kertoi Expressenille antamassaan haastattelussa, että kisat jäävät tällä kertaa väliin perheen odottaessa lasta.

– Olen jo puhunut (Ruotsin päävalmentaja) Sam Hallamin kanssa. Raskaus ja muut asiat…emme ole niin paljon kotona Ruotsissa, joten olemme jo ilmoittaneet, ettei MM-kisoista tule mitään. Hän ymmärsi asian hyvin. Tällä kertaa MM-kisoista ei tule minun kohdallani mitään, valitettavasti, Zibanejad kertoo ruotsalaislehdelle.

Tähtikeskushyökkääjä kuului Ruotsin MM-kultaa Tanskassa vuonna 2018 voittaneeseen joukkueeseen. Zibanejad olisi ollut arvokas vahvistus Tre Kronorille, iskihän suomensukuinen keskushyökkääjä 82 NHL:n runkosarjapelissä 39 maalia ja 92 tehopistettä.