Kanada on saanut kerralla ison nipun NHL-vahvistuksia MM-kisoihin. NHL-toimittaja Darren Dreger kertoo, että joukkueeseen liittyvät maalivahti Devon Levi, puolustajat MacKenzie Weegar ja Tyler Myers sekä hyökkääjät Tyler Toffoli, Milan Lucic, Scott Laughton, Lawson Crouse ja Jack Quinn.

Porukan isoin nimi on Calgary Flamesin laituri Toffoli. 31-vuotias kanadalainen pelasi hurjan kauden ja iski 82 otteluun tehot 34+39=73.

Weegar on puolestaan jykevä vahvistus Kanadan pakistoon. Hän tykitti tällä kaudella 81 otteluun tehot 4+27=31 ja kantaa todennäköisesti Kanadan ykköspakin viittaa kisoissa.

Levi on mielenkiintoinen nimi Kanadan maalille. 21-vuotias nuorukainen on pelannut urallaan vasta yliopistosarjassa ja seitsemän ottelua NHL:ssä. Häntä pidetään kuitenkin yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista maalivahdeista.