Liigan toimitusjohtajana vain vuoden päivät toiminut Kati Kivimäki jättää tehtävänsä toukokuun aikana.

Kivimäen seuraajaksi on valittu KooKoon hallituksen puheenjohtaja ja Liigan hallituksen jäsen Mikko Pulkkinen.

– Vuosi on ollut hieno ja monella tapaa menestyksekäs. Saimme paljon isoja asioita aikaan, ja Liigan kilpailutuotteen osaltahan kausi on ollut suorastaan huikaiseva. Siksi tuntemukset ovat kieltämättä hiukan ristiriitaiset, Kivimäki kertoo Liigan tiedotteessa.

– Uskon vakaasti työhön, jonka yhdessä aloitimme, mutta samaan aikaan koen, että Liigan toimitusjohtajan on sittenkin parempi tulla syvemmältä lajin piiristä, Kivimäki jatkaa.

Uutena toimitusjohtajana aloittava, uraa teknologia-alalla luonut Pulkkinen, 48, on kokenut johtaja, joka on aiemmin työskennellyt Microsoftilla useissa eri johtotehtävissä sekä viimeksi TietoEvry Connect Finlandin maajohtajana. Pulkkinen on toiminut KooKoon hallituksessa vuodesta 2015 ja puheenjohtajana 2018 alkaen. Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallituksessa Pulkkinen on istunut vuodesta 2019.