Tshekki lähtee torstaina 4. toukokuuta käynnistyvään EHT-turnaukseen kovalla kokoonpanolla.

Päävalmentaja Kari Jalosen joukkueessa on mukana useita NHL-pelaajia, kuten maalivahti Karel Vejmelka ja hyökkääjä Dominik Kubalik. Ryhmästä löytyy myös monia Liigasta tuttuja nimiä, kuten Ilvestä edustanut maalivahti Marek Langhamer sekä Jukurien hyökkääjä Michal Kovařčík.

Tshekin osalta EHT-turnaus käynnistyy ottelulla Leijonia vastaan. Näet turnauksen otteluohjelman ja Suomen kokoonpanon täältä.

Tshekin EHT-joukkue:

Maalivahdit:
Šimon Hrubec (ZSC Lions), Karel Vejmelka (Arizona Coyotes), Marek Langhamer (Ilves).

Puolustajat:
Michal Jordán (SC Rapperswil Jona-Lakers),Tomáš Kundrátek, Jan Ščotka (molemmat HC Kometa Brno), Jan Košťálek, Tomáš Dvořák (molemmat HC Dynamo Pardubice), Michal Kempný, David Němeček (molemmat HC Sparta Praha), David Jiříček (Columbus Blue Jackets), Ronald Knot (Tucson Roadrunners), Jakub Jeřábek (HC Ocelari Třinec), Jakub Zbořil (Boston Bruins).

Hyökkääjät:
Ondřej Beránek, Jiří Černoch (molemmat HC Energie Karlovy Vary), Filip Chlapík, Michael Špaček (molemmat HC Ambri-Piotta), Jakub Flek (HC Kometa Brno), Roman Horák, Vladimír Sobotka, David Tomášek (kaikki kolme HC Sparta Praha), Lukáš Sedlák, Tomáš Hyka (molemmat HC Dynamo Pardubice), Michal Kovařčík (Jukurit), Radan Lenc (HV71), Jiří Smejkal, Hynek Zohorna (molemmat IK Oskarshamn), Martin Kaut (San Jose Sharks), Roman Červenka (SC Rapperswil Jona-Lakers), Dominik Kubalík (Detroit Red Wings), Daniel Voženílek (HC Ocelari Třinec), Filip Chytil (New York Rangers).