Tampereen Ilves julkisti maanantaina peräti 11 uutta pelaajasopimusta.

Hurjaa tähtisikermää kasaava tamperelaisseura vahvistaa maalivahtiosastoaan HV-71:n SHL-joukkueesta saapuvalla Jonas Gunnarssonilla, 31, sekä tshekkilupaus Patrik Hamrlalla, 19, joka on pelannut viime kaudet QMJHL:ssä.

Pakiston nimekkäin vahvistus on SM-, MM- ja olympiakultaa urallaan voittanut Niklas Friman, 29, joka kiekkoili päättyneellä kaudella Brynäsissä. Muut pakiston huippuhankinnat ovat Jukureista saapuva nuori Joni Jurmo, 21, sekä HPK:sta hankittu tehopuolustaja Arttu Pelli, 26.

Hyökkäyksen tuoreita sopimuspelaajia ovat SaiPasta paluun tekevä tehomies Ville Meskanen, 27, neljän ulkomaankauden jälkeen Liigaan palaava Oula Palve, 31, KooKoosta saapuva Samul Ratinen, 25, KalPasta hankittu Juuso Könönen, 24, Tshekin maajoukkueesta tuttu Petr Kodytek, 24, sekä Liigaan vuoden Tshekin reissultaan palaava Simon Stransky, 25.