Sebastian Aholla oli rankka ja monipuolinen ilta, kun Carolina Hurricanes hävisi New Jersey Devilsille maalein 4-8. Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Ensimmäisessä erässä Aho koki kovia. Devilsin slovakkikonkari Tomas Tatar huitoi rajusti suomalaista päähän korkealla mailalla.

Toisen erän alussa Aho iski joukkueensa avausmaalin. Hän päivysti maalin edustalla ja napautti maalille toimituksen lähietäisyydeltä sisään.

Erän puolivälissä Aho tulistui kaksinkamppailussa Devilsin nuoren supertähden Jack Hughesin kanssa. Hän iski nuorta hyökkääjää poikittaisella selkään niin, että mailakin meni katki. Hughes hermostui ja kaksikko vaihtui hetken aikaa iskuja, kunnes Aho kammettiin jäähän.

Hughes kehui Ahoa ottelun jälkeen TV-haastattelussa.

– Hän on tosi hyvä pelaaja. Luullakseni molemmat joukkueet haluavat, että olemme jäällä auttamassa joukkueitamme. Hän löi minua poikittaisella ja sain tarpeekseni. Sellaista tämä on pudotuspeleissä: kilpailullista ja kiihkeää. Hän on heidän kärkipelaajansa, Hughes kommentoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
HUGHES AND AHO. AHO AND HUGHES.

THEY'RE GOING AT IT 😱