TPS vahvistuu tulevalla Liiga-kaudella kovalla puolustajanimellä.

Turkulaisseura julkisti tiistaina kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaisen Emil Johanssonin, 27, kanssa. Johansson pelasi pääosan viime kaudesta Vaasan Sportissa, jossa mies merkkautti 43 peliin tehot kovat tehot 7+17=24. Johansson siirtyi Vaasasta loppukaudeksi Saksaan, jossa mies juhli DEL-sarjan mestaruutta EHC Münchenin paidassa.

– Tuntuu erittäin hienolta liittyä mukaan historialliseen organisaatioon. Uskon että meillä tulee olemaan iskukykyinen joukkue ensi kaudella. Valitsin TPS:n, koska uskon että täällä on mahdollisuus menestyä joukkueena. Voittaminen on hauskinta jääkiekossa ja sain tuntea tämän, kun voitimme mestaruuden Saksassa. Tämän tunteen takia pelaan jääkiekkoa, Johansson perustelee siirtoaan TPS:n tiedotteessa.

Tuleva kausi on Johanssonin kolmas Liigassa. Aiemmin myös AHL:ssä ja SHL:ssä pelanneen ruotsalaisen ensimmäinen Sport-kausi 2021-22 tuotti 58 ottelussa tehot 6+19=25.