Elokuun 4. päivänä järjestetään historian 30. Pitsiturnaus. Tänä vuonna turnaus on erityisen mielenkiintoinen, sillä Helsingin Jokerit tekee paluun.

Jokerien puheenjohtaja Mikko Saarni lupaak marssittaa jäälle työteliään, kamppailevan, iloisen ja nopeajalkaisen joukkueen.

– On luonnollisesti upea kunnia saada kutsu legendaariseen Pitsiturnaukseen, jossa on huikeat perinteet. Se on mahtava paikka avata kausi. Jokerit on kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Saarni kommentoi.

– Tämä on sekä pelaajille että valmennukselle erinomainen paikka nähdä, missä Suomen kärkipelaajat ja -seurat tällä hetkellä menevät. Urheilullisesti Pitsiturnaus on meille iso ja hieno haaste. Me tulemme vetämään sata lasissa.

Jokereiden lisäksi turnauksessa pelaavat Lukon ja Ässien lisäksi TPS, SaiPa ja Sport. Ensimmäinen ottelu Sport – SaiPa käynnistyy jo 8.45. Lukon ja Ässien välinen Satakunnan paikallistaisto pelataan tuttuun tapaan kello 10 alkaen.

Turnauksen lohkojako ja aikataulu:

Lohko A
Lukko
Ässät
Jokerit

Lohko B
TPS
SaiPa
Sport

Aikataulu:

8.00 Ovet auki
8.45 Sport–SaiPa (B)
10.00 Lukko–Ässät (A)
11.15 SaiPa–TPS (B)
12.30 Ässät–Jokerit (A)
13.45 TPS–Sport (B)
15.00 Jokerit–Lukko (A)
16.15 A3–B3
17.30 A1–B2
18.45 B1–A2
20.15 FINAALI