Leijonat hävisi maanantaina MM-kisoissa Ruotsille voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 1-2.

Kamppailun jälkeen Ruotsin puolustaja Rasmus Sandin heitti ankaraa kuittia suomalaisvahti Emil Larmille Aftonbladetin haastattelussa.

– Voittolaukauskilpailua oli hauska katsoa. Rangaistuslaukausten laukojamme näyttivät lukevan Larmia helposti. Istuimme penkillä ja naureskelimme jokaisen maalin jälkeen. Se näytti todella helpolta. Jopa niin helpolta, että minäkin olisin saattanut tehdä maalin hänelle, Sandin tokaisi.

Sandinin kommentit kantautuivat myöskin Larmin itsensä korviin. Hän kuittasi ruotsalaispakille napakasti toteamalla, että pilkka sattuu yleensä omaan nilkkaan.

– Ei noilla kommenteilla ikinä ole omaan pussiin pelattu, ne kääntyvät aina muiden pussiin. Eiköhän sieltä tule kommenttia joukkueen sisältä niiltä pelaajilta, joilla on kokemusta voittamisesta, Larmi sanoi tiistaina Leijonien harjoitusten jälkeen Ilta-Sanomille.

Larmin mukaan Leijonien joukkueesta kukaan ei sortuisi vastaavanlaiseen tempaukseen.

– Jos meiltä lähtee joku tuolle linjalle, niin ainakin täällä olisi kokeneita pelaajia, jotka pystyisivät panemaan vastaan.

Larmi antoi kuitenkin Sandinin puheiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin kuin toki pitääkin.

– Minulle on ihan sama, mitä he siellä puhuvat. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Ruotsi-ottelussa Larmi kirjautti 25 torjuntaa. Hänet ohitettiin varsinaisella peliajalla kerran ja rankkareissa kolme kertaa.