Leijonat kaatoi keskiviikkona Ranskan maalein 5-3. Suomi hallitsi ottelussa kiekkoa, mutta vastustaja onnistui luomaan runsaasti vaarallisia maalipaikkoja. Helpolla voitto ei tälläkään kertaa tullut.

Ranska sai otteluun heti hurjan alun. Suomen maalivahti Emil Larmi imuroi sisään Florian Chakiachvilin löperön heiton maalille, kun peliä oli kulunut vain reilu minuutti.

Suomen tasoitusta ei tarvinnut odottaa kauaa. Ville Pokka toimitti kiekkoa maalille, ja Harri Pesonen pääsi iskemään paluukiekon tyhjänä ammottavaan ranskalaismaaliin.

Leijonien helpottavan 2-1 maalin iski Marko Anttila. ”Mörkö” nousi röyhkeästi hyökkäysalueen keskustaan ja laukoi kiekon napakasti sisään.

Joukkueet iskivät maaleja vuoron perään. Kolmannen erän lopussa Ranska oli myös lähellä 4-4 tasoitusta. Suomen onneksi kiekko meni kuitenkin Larmin torjunnan kautta pari senttiä ohi maalista.

Kolmannen erän loppuhetkillä Ranska haki tasoitusta ilman maalivahtia. Mikko Rantanen syötti komeasti Sakari Mannisen yksin läpi, ja Manninen varmisti voiton laittamalla kiekon tyhjiin.

They don't stay level for long... Captain Anttila puts @leijonat in the lead once again🇫🇮 #IIHFWorlds #FINFRA