Kanadan hyökkääjä Joe Veleno on vastannut MM-kisojen isoimmasta kohusta. Veleno suoritti törkytemppunsa lauantain ottelussa Sveitsiä vastaan.

Laitakamppailussa Veleno menetti totaalisesti hermonsa ottelun toisessa erässä. Hän astui tarkoituksella luistimen terällä vastustajan nilkan päälle. Veleno ei saanut jäähyä, mutta sveitsiläiselle Nino Niderreiterille tuomittiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta.

C-Moren jääkiekkoasiantuntija Olli Jokinen oli järkyttynyt Velenon tempusta.

– Kaiken järjen mukaan hän ei enää tässä turnauksessa pelaa. Tosta pitää lopputurnaus tulla pelikieltoa, Jokinen sanoi.

– Itse muistan tollaisen tapauksen NHL:stä 15 vuotta sitten. Chris Simon pelasi New York Islandersissa, Jarkko Ruutu Vancouverissa vai Pittsburghissa. Rudi hämmensi omaan tyyliinsä, ja Simon potkaisi samalla tavalla, mutta astui siihen Rudin jalan päälle. Taisi saada parikymmentä peliä pelikieltoa.

Voit katsoa Velenon törkytempun alta.

SchemingSparky

@ScumbagSparky
That’s gross . Get Veleno out of there #IIHFWorlds