MM-kisoissa neljänneksi jätetyn USA:n Michael Eyssimont sai vihat niskaansa alkusarjapelissä Ruotsia vastaan Tampa Bay Lightningia NHL:ssä edustavan hyökkääjän telottua Tre Kronorin tähtipuolustaja Rasmus Sandinin telakalle polvitaklauksella.

Jenkkihyökkääjä paljastaa nyt Aftonbladetille soittaneensa Sandinille ja että osapuolet kävivät tapauksen tiimoilta lämminhenkisen keskustelun.

– Halusin soittaa hänelle, keskustella hänen kanssaan ja pyytää anteeksi. Meillä oli hyvä keskustelu ja oli ihanaa kuulla, että vamma ei ole niin vakava miltä se aluksi näytti.

– Sain tietää hänen loukkaantumishistoriastaan. Toivon hänelle kaikkea onnea ja pikaista palautumista. Hän on loistava pelaaja ja toivon näkeväni hänet pian jäällä, Eyssimont kertoi ruotsalaislehdelle.

– Vihaan sitä, kun näen jonkun loukkaantuvan ja sitä että olen itse syypää siihen. En ole koskaan urani aikana yrittänyt vahingoittaa ketään. En soita suutani jäällä, en yritä koukkia vastustajaa… yritän olla olematta idiootti, Eyssimont vannoi.

NHL-peluri kertasi vielä taklaustaan.

– Yritin pelata kovaa. Adrenaliinia oli veressä paljon ja tulin myöhässä tilanteeseen, kun yritin pysäyttää hänet laitaan. Se oli perseestä, Eyssimont kertasi tapahtumia.