Pelicansin hopeajoukkue uudistuu ensi kaudeksi. Isoista nimistä Lukas Jasek, Iikka Kangasniemi, Teemu Eronen, Topias Vilén ja Patrik Bartosak vaihtavat maisemaa.

Pelicans saattaa kuitenkin saada kovan uuden vahvistuksen siniviivalleen. Tshekin maajoukkuepuolustaja Michal Jordanin, 32, vaimo on alkanut seuraamaan Pelicansia Instagramissa. Tyypillisesti tämä on ennakoinut tulevaa siirtoa kuten esimerkiksi Ilveksen tshekkivahti Patrik Hamrlan tapauksessa.

Päättyneellä kaudella Jordan pelasi 22 ottelua KHL-seura Amur Khabarovskissa ja keräsi niissä tehot 2+9=11. Loppukaudesta hän pelasi 19 ottelua Sveitsin pääsarjassa Rapperswilin joukkueessa ja saalisti neljä syöttöpistettä. Parhaalla KHL-kaudellaan 2019-20 Jordan iski Amurissa 40 otteluun tehot 9+11=20.

Suuri yleisö tuntee Jordanin parhaiten Tshekin maajoukkueesta. Hän on edustanut kotimaataan kuusissa MM-kisoissa ja voittanut yhden MM-pronssin.