Liigassa ihastuttanut hyökkääjä Borna Rendulic, 31, siirtyy ensi kaudeksi Venäjälle HK Sotshkin riveihin. KHL-seura kertoo Instagram-tilillään Rendulicin yksivuotisesta sopimuksesta.

Rendulic on pelannut kaksi viime kautta Saksan DEL-sarjassa Adler Mannheimin joukkueessa. 188-senttinen kroatialainen teki päättyneellä kaudella 56 ottelussa pisteet 17+24=41.

Rendulic muistetaan Liiga-kaukaloista Ässien, HPK:n ja Pelicansin riveistä. Todellisen läpimurtonsa Liiga-kaukaloissa Rendulic teki HPK:ssa kaudella 2013-14, jolloin hän mätti 57 runkosarjaottelussa tehopisteet 11+21=32.

Kroatian maajoukkueen tähtipelaaja siirtyi onnistuneen HPK-kauden jälkeen NHL:ään Colorado Avalanchen organisaatioon. Hän pelasi tulokaskaudellaan 11 NHL-ottelua ja sitä seuranneella kahdella kaudella yhteensä neljä NHL-ottelua Avalanchen ja Vancouver Canucksin riveissä.

Rendulic on kiekkoillut NHL-visiittinsä jälkeen KHL:ssä, Liigassa, Saksassa sekä SHL:ssä.