SHL-seura Leksands IF:ää kahden kauden ajan edustanut suomalaishyökkääjä Mikael Ruohomaa, 34, jättää ruotsalaisseuran.

Urallaan MM-hopeaa voittanut sentteri iski ensimmäisellä SHL-kaudellaan 48 runkosarjapelissä 40 tehopistettä. Kulunut kausi oli kuitenkin hankalampi. Ruohomaa nakutti 41 peliin vain neljä maalia ja 23 tehopistettä.

Ruohomaa myöntää HockeyNews.se-sivustolle jatkavansa uraansa suurella todennäköisyydellä ulkomailla. SHL on potentiaalinen vaihtoehto.

– Kyllä, luulen niin. Mutta mikään ei ole vielä varmaa. Kaikki on auki. Pidin SHL:stä. Se on todella kova liiga. Sinun on oltava hyvässä kunnossa. Saat taistella Euroopan huipulla. Jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa, mikä tekee sarjasta todella haastavan, Ruohomaa kehuu ruotsalaissivustolle.

Liigassa Ruohomaa on nähty viimeksi keväällä 2018, jolloin mies oli voittamassa Suomen mestaruutta Kärpissä.