Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsin suomalaishyökkääjä Joakim Kemellin tulikuuma vire AHL:n pudotuspeleissä jatkuu.

19-vuotias viime kesän ykköskierroksen varaus iski voittomaalin toisessa peräkkäisessä ottelussa Admiralsin napattua 5-2-voiton Coachella Valley Firebirdsistä ja tasoitettua konferenssifinaalisarjan voitot 2-2:een.

Kemell siirtyi Pohjois-Amerikkaan superlupauksen kauden JYPissä päätyttyä Liigan runkosarjaan. AHL:ssä tahti on ollut kova. 14 runkosarjapelissä 13 (6+7) pistettä iskenyt 19-vuotias on nakuttanut 12 pudotuspelissä jo kahdeksan maalia ja antanut päälle yhden syöttöpisteen.

AHL:n finaalipaikka irtoaa neljällä voitolla, joten Kemell saattaa päästä vielä juhlimaan Calder Cupin voittoa ensimmäisellä Pohjois-Amerikan kaudellaan.

Katso Kemellin tuorein, ylivoimalla syntynyt voittomaali täältä.