HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen on useaan otteeseen vihjaillut, että hän on kasaamassa ensi kaudelle kovinta HIFK-joukkuetta pitkään aikaan. Vielä isoja sopimusuutisia ei kuitenkaan ole kuulunut.

Viimein sopimusuutisia on luvassa maanantaina. Asiasta kertoo Ilta-Sanomien urheilutoimittaja Sasha Huttunen Twitter-tilillään.

– Huomenna IFK julkaisee Lehterän, Kiviharjun, ym. ja seura ilmoittautuu Tapparan kanssa mestaruuskisaan, Huttunen kirjoittaa.

Jori Lehterä oli viime kaudella Tapparan paras pistemies. Hän nakutti runkosarjan 57 ottelussa tehot 11+46=57.

17-vuotias Aron Kiviharju on puolestaan Suomen lupaavin nuori puolustaja. Hän tykitti viime kaudella TPS:n A-nuorissa 22 otteluun tehot 2+18=20. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Kiviharju puolestaan keräsi viiteen otteluun seitsemän syöttöpistettä.