Kolmen kauden ajan Lukkoa edustaneen ja Raumalla kertaalleen Suomen mestaruutta juhlineen Leijonat-hyökkääjä Anrei Hakulisen ensi kauden joukkue julkistettiin torstaina.

Hakulinen, 33, kiekkoilee tulevalla kaudella Saksan DEL-sarjassa pelaavan Augsburger Pantherin riveissä.

– Hänellä on loistavia ominaisuuksia niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Lisäksi hän on kerännyt paljon kokemusta Euroopan huippusarjoista sekä päässyt Suomen kaltaisen maan maajoukkueen. Olemme iloisia, että saimme hänen CV:llään varustetun pelaajan seuraamme, Panther-valmentaja Christof Kreutzer kommentoi saksalaisseuran tiedotteessa.

Turkulaislähtöinen hyökkääjä kirjasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 48 ottelussa tehopisteet 13+25=38. Hakulinen voitti Lukossa Suomen mestaruuden keväällä 2021. Hän on pelannut Lukon lisäksi Liigassa KooKoon ja Pelicansin riveissä.