Vaasan Sport tiedottaa solmineensa 1+1 vuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Carl Mattssonin kanssa. Molemmilla osapuolilla on mahdollisuus käyttää sopimuksessa oleva optio kaudesta 2024-25.

23-vuotias Mattsson on pelannut edelliset viisi kautta SHL:ssä Luleå HF:n joukkueessa. Päättyneellä kaudella vauhdikas hyökkääjä pelasi runkosarjassa 45 ottelua (0+2) ja pudotuspeleissä 10 ottelua (0+0).

– Carl on erittäin hyvin luisteleva hyökkääjä. Hänellä on kokemusta pelata sekä sentterinä että laidassa. Hän saapuu Sportiin hakien maiseman vaihtoa, jossa pystyy kehittymään monipuolisemmaksi pelaajaksi. Vaikka hän olikin vakiinnuttanut itsensä SHL-kokoonpanossa, hänen tavoitteensa on päästä joukkueessa suurempaan rooliin. Me pystymme tarjoamaan hänelle tämän mahdollisuuden ja hyvän arjen tekemisen, Sportin hallituksen jäsen Filip Riska kommentoi.

Mattsson on pelannut SHL:ssä kasvattiseuransa Luleån paidassa 210 runkosarjan ottelua ja 43 pudotuspeliä. Hän on tehnyt näissä otteluissa yhteensä 16+16 tehopistettä.