Pelicans tiedottaa, että seuran kasvatti, ensi viikolla 18 vuotta täyttävä hyökkääjälupaus Rasmus Kumpulainen siirtyy ensi kaudeksi Kanadan juniorisarja OHL:ään Oshawa Generalsin riveihin.

Samassa yhteydessä Pelicans ja Kumpulainen ovat solmineet optiosopimuksen kausista 2024-26, joka mahdollistaa Kumpulaisen paluun takaisin Pelicansin riveihin ensi kauden jälkeen.

Kumpulainen on Minnesota Wildin 2. kierroksen varaus (#53) tämän kesän varaustilaisuudesta. Viime kaudella Kumpulainen pelasi pääasiassa Pelicansin U20-joukkueessa, jossa tilille tuli 41 runkosarjaottelua (11+23=34) sekä neljä pudotuspeliä (1+1). Hän pelasi myös kaksi ottelua Mestiksessä Peliittojen riveissä.

– Koin, että kehittymiseni kannalta on järkevä ratkaisu lähteä tässä vaiheessa vuodeksi OHL:ään. Hyvässä yhteisymmärryksessä käydyt keskustelut niin Pelicansin kuin Wildin kanssa vahvistivat päätöstä. Kaikki tekemiseni tähtää tällä hetkellä siihen, että olisin tulevaisuudessa valmis pelaamaan NHL:ssä, sanoo elokuun lopussa Oshawaan suuntaava Kumpulainen Pelicansin tiedotteessa.

Kumpulainen pelasi aiemmin tänä vuonna myös Pikkuleijonien joukkueessa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Hän iski viiteen pelaamaansa otteluun pisteet 3+2.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
🚨Ensi viikolla 18 vuotta täyttävä Pelicans-kasvatti Rasmus Kumpulainen siirtyy Kanadan junioriliiga OHL:ssä pelaavan @Oshawa_Generals'in riveihin!

✍️Tiedote: pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #OHL