HPK on pestannut uudeksi fysiikkavalmentajakseen ex-jääkiekkoilija Markus Jokisen.

34-vuotias hyökkääjänä pelannut Jokinen tahkosi urallaan Liigassa 182 runkosarjaottelua (18+24=42) sekä kolme pudotuspeliä (1+0). Hän edusti Ilvestä, JYPiä sekä KooKoota. Jokisen pelaajauran viimeiseksi kaudeksi jäi 2021-22, jolloin hän pelasi kakkosdivisioonassa KOOVEEn kakkosjoukkueessa.

– Valmennuksissa on keskitytty nimenomaan fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen lajin vaatimukset huomioiden. HPK-pestissä tärkeintä on tietysti pelaajien kehityksen tukeminen ja suorituskyvyn maksimoiminen pelejä ajatellen, mutta odotan innolla myös hyvää ja rouheaa fiilistä treeniarjessa sekä työskentelyä hienossa tiimissä, Jokinen sanoo HPK:n tiedotteessa.

– Hakuprosessissa oli mukana useita henkilöitä, ja heidän joukostaan päädyimme Markukseen. Erityisesti Markuksen osaaminen kuormitusfysiologiaan sekä modernin jääkiekon fysiologisiin vaatimuksiin liittyen olivat avain asemassa rekrytoinnissa. Saamme Markuksesta siis vahvan sekä koulutetun osaajan vastaamaan pelaajiemme suorituskyvyn kehittämiseen liittyvistä asioista osana Maso Lehtosen johtamaa valmennustiimiä, sanoo HPK:n urheilujohtaja Ilkka Haapea.

Markus Jokisesta HPK:n fysiikkavalmentaja! Jokinen on jo hypännyt joukkueen arkeen ja työ on alkanut täydellä teholla.

Tervetuloa Markus! 👋 Lue uutinen linkin takaa.

hpk.fi/markus-jokinen…

#HPK #Liiga #Hämpton
hpk.fi

Markus Jokinen HPK:n fysiikkavalmentajaksi - Hämeenlinnan Pallokerho

Markus Jokinen HPK:n fysiikkavalmentajaksi.