Ilveksen pitkäaikainen hyökkääjä Eemeli Suomi luopuu kapteenin tehtävistään. 27-vuotias tamperelainen toimi tupsukorvien kapteenina viiden kauden ajan.

Suomi kertoo päätöksen lähteneen hänen aloitteestaan.

– Ilveksen kapteenina oleminen on ollut kunnia-asia. Nyt kuitenkin koen pystyväni paremmin keskittymään pelaamiseen, kun kapteenin vastuu siirtyy Nikelle. Kyseessä on oma päätökseni, jossa valmennuksemme on ollut minun tukenani. Meillä on hieno kapteenisto kasassa tulevalle kaudelle, ja on hienoa olla osa sitä edelleen, Suomi kertoo Ilveksen tiedotteessa.

Ensi kaudella Ilveksen kapteenin C-kirjainta kantaa puolustaja Niklas Friman. Varakapteeneina toimivat Suomi, Joona Ikonen ja Les Lancaster.

– Olen tosi innoissani kapteeniudestani, ja se on todella iso kunnia-asia. Pukukopissamme näkee hyvin seurahistoriaamme entisten kapteenien kuvien muodossa, ja arvostan näitä pelaajia todella korkealle. Me pidämme kapteenistossa arjen vaatimustason korkealla ja samalla pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä sekä luotettavia tyyppejä. Meillä on hieno kapteenisto kasassa, ja uskon, että kaikkien meidän vahvuutemme tukevat toisiaan, Friman kommentoi.