Buffalo Sabres on rohmunnut joukkueeseensa hurjan määrän puolustajia. Nyt NHL-pakkeja on rosterissa jo kymmenen kappaletta. Selvää on, että osa heistä saa lähteä ennen seuraavaa kautta. Yksi siirtovaarassa oleva puolustaja on kultaleijona Henri Jokiharju.

Kesän aikana Buffaloon uusina puolustajina siirtyivät Erik Johnson ja Connor Clifton. Buffalo Newsin toimittaja Lance Lysowski uskoo, että uudet pelaajat tuskin ovat lähdössä minnekään.

– Cliftonia ja Johnsonia ei hankittu, jotta heidät voitaisiin kaupata pari kuukautta myöhemmin. Rasmus Dahlin, Owen Power ja Mattias Samuelsson ovat joukkueen kulmakiviä. Joku muu joutuu lähtemään, Lysowski kirjoittaa.

Jokiharju on yksi neljästä puolustajasta, joka on vaarassa saada lähtöpassit. Viime kaudella hän pelasi 60 ottelua tehoin 3+10=13. Jokiharjun vuosipalkka on 2,5 miljoonaa dollaria, ja sopimusta on vielä kauden verran jäljellä.

Jokiharju on yksi kiekkohistorian harvoista pelaajista, joka on saman kauden aikana voittanut miesten sekä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden.