KalPa on hankkinut uuden vahvistuksen pakistoonsa. Seura on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen puolustaja Filip Westerlundin, 24, kanssa.

Viime kauden Westerlund aloitti Ruotsissa HV71:n paidassa. 18 ottelussa hän iski yhden maalin, minkä jälkeen hän siirtyi loppukaudeksi Ilvekseen. Tupsukorvissa Westelund pelasi 20 runkosarjaottelua tehoin 2+2=4.

– Saamme Filipistä hyvin luistelevan ja pelitapaamme hyvin istuvan puolustajan. Hän on moderni pakki, joka pystyy tuomaan kiekkoa itse ylös ja tukemaan hyökkäyksiä. Rightin kätisyys tuo myös uusia vaihtoehtoja ylivoimaan. Filipillä on erinomainen pelinäkemys ja hän on loistava palanen meidän kokonaisuuteemme, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi.

Pakkivahvistukselle tuli tarvetta, kun KalPan Anton Karlsson joutuu olemaan pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi. Hänen odotetaan toipuvan vasta runkosarjan jälkimmäiselle puoliskolle.