HPK:n päävalmentaja Maso Lehtonen paljasti seuran omassa Se on siellä! -podcastissa hämeenlinnalaisseuran alkavan Liiga-kauden kapteeniston.

Joukkueen kapteenina toimii tulevalla kaudella konkaripuolustaja Juuso Hietanen. Varakapteeneiksi on nimetty puolustaja Petteri Nikkilä sekä hyökkääjät Markus Nenonen ja Artturi Toivola.

Hietanen palasi kasvattajaseuransa riveihin viime kaudeksi pitkältä ulkomaan kierrokseltaan ja toimi myöskin jo menneellä kaudella joukkueen kapteenina. Nenonen aloittaa nyt toisen peräkkäisen kauden HPK:n varakapteenina. Hän toimi sitä ennen kaksi kautta joukkueen kapteenina, mutta kyseinen vastuu siirtyi Hietaselle tämän palattua kotiin.

HPK:n oma kasvatti Nikkilä on ollut joukkueen varakapteeni myöskin kausilla 2015-16 ja 2019-20. Hän palasi joukkueeseen kesken viime kauden oltuaan muissa maisemissa kahden ja puolen kauden ajan. Kolmatta kauttaan HPK:ssa aloitteleva Toivola valittiin puolestaan Liiga-urallaan ensimmäistä kertaa kapteenistoon.