Jyväskylän JYP vahvistaa maalivahtiosastoaan Eetu Laurikaisella. 30-vuotiaan JYP-kasvatin sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja se mahdollistaa siirron ulkomaille.

Laurikainen palaa Jyväskylään paikkaamaan loukkaantunutta Topias Leinosta, jonka uskotaan olevan sivussa ainakin lokakuuhun asti.

– Leinosella on todettu vamma, joka tämän hetken tiedon mukaan mahdollistaa paluun jääharjoitteluun lokakuun alkupuolella. Tiedämme “Edin” hakevan työpaikkaa loppukaudeksi ulkomailta. Kun Leinosen loukkaantumisen vuoksi meidän maalivahtiosastoltamme aukesi paikka, näimme tilanteen, jossa Laurikaisen kanssa kumpikin osapuoli pystyy auttamaan toisiaan, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Laurikainen edustanut urallaan aiemmin JYPiä neljällä Liiga-kaudella 2017–2020 sekä viime kaudella 2022–23, jonka kesken hän siirtyi Sveitsin NL-sarjaa pelaavan Lausannen riveihin. Yhteensä hän on pelannut Liigassa 238 ottelua torjuntaprosentilla 91,7.