Mestis-seura IPK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Alex Berardinellin kanssa.

28-vuotias Berardinelli pelasi viime kauden Ranskan pääsarjassa Mulhousen joukkueessa, jossa hän kirjautti 33 runkosarjaotteluun tehopisteet 10+12=22. Pudotuspeleissä hän iski viiteen otteluun pisteet 4+1.

– Hyökkäykseen haettiin kokemusta ja Alex Berardinellin kanssa päästiin onneksi sopimukseen vaikka ottajia olisi ollut muuallakin Euroopassa. Alex on pelinopea ja monipuolinen sentterikoulutuksen saanut hyökkääjä, joka pystyy myös pelaamaan laidassa. Meillä Alex vahvistaa keskikaistaamme ja antaa paljon lisävoimaa kiekolliseen peliimme ja erikoistilanteisiin, IPK:n päävalmentaja Marko Tuomainen kaavailee seuran tiedotteessa.

Ennen viime kautta Berardinelli oli pelannut koko uransa ajan Pohjois-Amerikassa. Hän on pelannut neljä kautta yliopistosarja NCAA:ssa ja tuon jälkeen muun muassa 16 ottelua ECHL:ssä.