Mestiksessä ensimmäistä kertaa tulevalla kaudella kiekkoilevan Jokereiden kotiareenan nimi muuttuu.

Keravan kaupunki tiedotti viime viikolla verkkosivuillaan, että Keravan jäähalli tunnetaan jatkossa nimellä Keravan Energiahalli. Tämä johtuu siitä, että kaupunki on myynyt jäähallin nimen Keravan Energia Oy:lle.

– Nimen muutos on osa Keravan kaupungin ja Keravan Energian yhteistyötä, jolla pyrimme päivittämään ja modernisoimaan jäähalliamme vastaamaan nykyajan tarpeita ja tarjoamaan entistäkin parempia kokemuksia paikallisille urheilun ystäville ja perheille. Uuden nimen myötä tuomme hallille myös uuden tulostaulun, jotta tulokset näkyvät varmasti hyvin koko yleisölle, kertoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto kaupungin tiedotteessa.

Tulevalla kaudella Jokerit pelaa osan kotiotteluistaan Keravalla ja osan Helsingissä. Keravalla pelataan ensimmäisen kerran 22. syyskuuta, kun vastaan asettuu KOOVEE.