KooKoon kotiareenan Lumon Areenan yleisökapasiteetti pienenee huomattavasti kaudelle 2023-2024.

KooKoo tiedottaa verkkosivuillaan, että areenalle rakennetaan parhaillaan uutta ravintolaa, joka tulee viemään paljon katsomopaikkoja. Kouvolalaisseuran mukaan muutos koskee enemmän seisomakatsomoiden kapasiteettia, mutta hieman myös istumakatsomoiden.

– Meillä on ollut virallisesti suurempi yleisökapasiteetti kuin mitä Lumon Areena todellisuudessa vetää. Juoksurata on vajaat 300 metriä pitkä, mutta sinne pitäisi mahduttaa 1772 katsojaa. Jokainen voi itse kuvitella, että montako ihmistä 300 metrin matkalle mahtuu rinnakkain, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi seuran tiedotteessa.

Aiemmin KooKoo on ilmoittanut kotiareenansa kapasiteetiksi 5950, mutta remontin valmistumiseen asti Lumon Areenan uusi katsojakapasiteetti on 4750 katsojaa ja remontin valmistumisen jälkeen 5200 katsojaa, joten kapasiteetti putoaa rajusti.