Oulun Kärpät kertoi tiistaina pestanneensa uuden urheilujohtajan. Kyseiseen pestiin valittiin Mikko Myllykoski. Lue aiheesta lisää täältä.

Kuukausia kestäneen rekrytointiprosessin aikana Kärpillä oli useampia vaihtoehtoja urheilujohtajan paikalle ja tiedusteluita ennätettiin tekemään monille ihmisille. MTV Urheilun tietojen mukaan Kärpät tavoitteli muun muassa Lukon nykyistä urheilujohtaja Kalle Sahlstedtia.

Sahlstedt on toiminut Lukon urheilujohtajana kaudesta 2017-18 lähtien. Hänen johdollaan Lukko voitti Suomen mestaruuden vuonna 2021. Sahlstedt edusti pelaajaurallaan Kärppiä kaudet 2005-08 ja voitti seurassa Suomen mestaruudet vuosina 2007 ja 2008.

Myös Kärppien kehitysjohtajaksi viime kaudeksi pestattu Lasse Kukkonen oli yksi vaihtoehto uudeksi urheilujohtajaksi. Hän hoiti urheilujohtajan virkaa sen jälkeen, kun Harri Aho irtisanoutui tehtävästään viime keväänä. Kukkonen ei kuitenkaan kokenut olevansa vielä valmis kyseiseen tehtävään.

Yhtenä ehdokkaana huhuissa pyöri myöskin Kärppien oma kasvatti Jussi Jokinen. Hän kuuluu kuitenkin lehtitietojen mukaan tällä kaudella Nuorten Leijonien valmennustiimiin.