Oulun Kärpät tiedotti tiistaina pestanneensa uudeksi urheilujohtajakseen Mikko Myllykosken. Hän aloittaa tehtävässään virallisesti 1.10.

Kärpät on entuudestaan tuttu seura 51-vuotiaalle Myllykoskelle, nimittäin hän edusti Kärppiä pelaajaurallaan kaudet 2001-04 voittaen siellä Suomen mestaruuden sekä SM-hopean. SM-liigassa pelatessaan Myllykoski edusti myöskin Tapparaa, SaiPaa ja HPK:ta.

Edellisen neljän vuoden ajan Myllykoski on toiminut pelaaja-agentin tehtävissä. Hän on työskennellyt pelaajauransa jälkeen Veikkauksella urheilumarkkinoinnin parissa ja työhistoriaa löytyy myös myynnin tehtävistä.

– Tavoitteena on, että asiat ja puitteet saataisiin Oulussa niin hyviksi, ettei täältä tarvitsisi lähteä minnekään, ja voitaisiin jatkossakin olla se puolen Suomen joukkue, joka pärjää vuodesta toiseen. Omalla kokemuksellani ja näkemykselläni haluan olla johtamassa ja kehittämässä Kärppien huippu-urheilua, Myllykoski kommentoi Kärppien tiedotteessa.