Ismo Lehkonen arvioi Kalju Corner -podcastissaan kaikki Liigan joukkueet alkanutta kautta silmällä pitäen.

Kauden yllättäjäksi ”Ika” nostaa Kuopion KalPan, joka oli viime kaudella lähellä pudottaa tulevan hopeajoukkue Pelicansin jatkosta pudotuspeleissä.

– Tää on mun musta hevonen. Ne oli lähellä pistää Pelicansin lauluun – meni kuitenkin seiskapeliin. Mun mielestä se joukkue oli jo viime kaudella valmis voittamaan ja menemään mitalipeleihin. Sanoisin, että siellä tapahtui vähän panikointia jopa penkin päässäkin, Lehkonen viittaa TPS:ään siirtyneeseen päävalmentaja Tommi Miettiseen.

– Siellä on hyvin nuoria pelaajia. Se ei ole paljoa muuttunut. Ne on hyvä joukkue, taitava joukkue. Kuten sanoin, mun musta hevonen. Niillä on kiekollista osaamista, tietty pelitapa. Yksi ongelma niillä oli oman alueen puolustuspelaaminen ja samoin vähän vajaavaista oli myös hyökkäysalueen maalinedustan toiminta. Ja jos ne sais ylivoimaan sellaisen jutun, että se olisi oikeasti uhka, Lehkonen listaa kehityskohteitaan.

Voit kuunnella Lehkosen analyysit kaikista joukkueista täältä.