Columbus Blue Jacketsin NHL:n kesän varaustilaisuudessa kolmosvuorolla varaama Adam Fantilli laittoi melkoisen show’n pystyyn seuran juniorien ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Isokokoinen sentteri takoi tehot 3+2, kun Blue Jacketsin lupauksista koostuva joukkue kukisti Red Wingsin lupaukset maalein 10-7. Vielä paremmaksi tehojen puolesta laittoi Jordan Dumais, joka nakutteli pelissä tehot 2+4.

Blue Jacketsia ottelussa luotsannut Trent Vogelhuber on innoissaan Jarmo Kekäläisen tiimin varaustyöstä.

– Olen melko varma, ettei meillä ole ollut tällaista määrää nuoria talentteja niiden viiden vuoden aikana, jotka olen viettänyt organisaatiossa, Blue Jacketsin AHL-seura Cleveland Monstersia valmentava Vogelhuber iloitsi pelin jälkeen.

Blue Jacketsin kruununjalokivi Fantillista odotetaan Blue Jacketsin tulevaisuuden kärkisentteriä. Patrik Laineen luona ainakin alkukauden ajan majoittuva taituri on ehtinyt voittaa lyhyellä urallaan jo aikuisten sekä alle 20-vuotiaiden MM-kultaa.