CHL:n ensimmäiset pelit on pelattu, ja sarja jatkuu seuraavaksi lokakuussa. Jokainen joukkue pelaa silloin kaksi ottelua, joiden jälkeen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä.

Sarjatauon aikana CHL on listannut neljän ensimmäisten ottelun perusteella sarjan parhaat puolustajat. Listalle mahtui peräti kaksi Liiga-pakkia.

Ilveksen Les Lancaster oli yksi kolmesta kärkipuolustajasta. Kyseessä ei ole mikään ihme, kun jenkkipakki paukutti neljään peliin tehot 5+1=6. Maaleista kolme syntyi ylivoimalla, ja kaksi niistä oli voittomaaleja.

Lukon Tarmo Reunanen sai myös hehkutusta. Suomalaispakin paras ottelu oli Aalborg Piratesia vastaan, kun hän tykitti tehot 2+2=4. Neljään otteluun hän nakutti yhteensä tehot 3+3=6.

Kolmas pelaaja listalla oli Red Bull Münichin puolustaja Jonathon Blum. NHL:stäkin tuttu konkaripakki paukutti viime kaudella Saksan pääsarjassa 41 tehopistettä ja hurja pistevire sai jatkoa myös CHL:ssä. Neljään otteluun Blum keräsi huimat tehot 1+8=9, joilla hän johtaa koko sarjan pistepörssiä.