Columbus Blue Jackets teki poikkeuksellisen ratkaisun ja irtisanoi päävalmentaja Mike Babcockin epäasiallisen käytöksen vuoksi ennen kuin uusi valmentajarekry ehti edes aloittaa ensimmäistä harjoituskauttaan. Joukkueen uusi päävalmentaja on Pascal Vincent.

Patrik Laine ilahtui Columbuksen valmentajavaihdoksesta. Hän kommentoi fiiliksiään Vincentistä Jeff Svobodan haastattelussa.

– Olen tuntenut hänet siitä asti, kun menin Winnipegiin 18-vuotiaana. Olen superinnoissani. Kerroin sen hänelle suoraan. En ole ollut näin innoissani pitkään aikaan. Olen superonnellinen hänen puolestaan, Laine hehkutti.

Ennen siirtoaan Columbukseen Vincent toimi Winnipeg Jetsin apuvalmentajana. Hän valmensi joukkuetta vuodet 2011-16. Tämän jälkeen Vincent siirtyi AHL-seura Manitoba Moosen päävalmentajaksi viiden vuoden ajaksi. Columbuksen organisaatiossa hän on työskennellyt kahden kauden ajan.